Salon pohištva Linea-r  
 
 

Spoštovani,

smo podjetje, ki Vam opremi poslovne prostore ali Vaš dom po Vaših željah.Najsibo, da greste v nove prostore, predelujete stare ali potrebujete delovno mesto za novega sodelavca, pri nas vam bomo pomagali z rešitvijo.

V našem podjetju že 20 let proizvajamo pisarniško pohištvo. Naši programi so: MAX, LUX, SHAPE in TECHNO. Glede na njihovo raznolikost Vam lahko z njimi opremimo tako delovne kot direktorske pisarne.

Če boste pohištvo izbrali med našimi, zgoraj naštetimi, standardnimi programi, Vam ga bomo zmontirali v dveh do treh tednih od naročila

V zadnjih letih smo ponudbo pisarniških programov obogatili tudi s pregradnimi stenami italijanskega proizvajalca Lafano. Vedno pa smo svojo ponudbo dopolnjevali z raznimi programi pisarniških in direktorskih stolov, obešalnikov in drugih pripomočkov.

Od leta 2000 ponujamo svojim kupcem tudi pohištvo za dom. Salon je sedaj velik že 500m2 in v njem najdete pestro ponudbo modernega italijanskega pohištva.

Med bolj poznanimi dobavitelji italijanskega pohištva bi izpostavil; MODULNOVA kuhinje, KRISTALIA jedilnice, BIMAX dnevne sobe in spalnice, RAUM PLUS drsna vrata in vgradne omare, MOVI 'huda' drsna in nevidna vrata, VERZELLONI sedežne garniture.

Naj bo dovolj za uvod, oglasite se in z veseljem vam bomo pomagali

Želim vam lep dan še naprej

Robert Gomišček

 

 

 

 

 

 

 


 
 
CopyRight © Linea-R d.o.o. Salon pohištva,Vse pravice pridržane.